Skip to main content

Meiltä löydät vaivattomasti kaikki vuokrakoneet ammattirakentajan tarpeisiin. Voit selata vuokrakoneita sovelluksestamme, tai ottaa yhteyttä toimipisteisiimme. Jos et löydä tarvitsemaasi, autamme mielellämme!

Tankki täyteen! Toimitamme polttoainetta suoraan työmaalle. Ei tarvitse kuin soittaa, ja polttoaine tuodaan ripeästi kohteeseen. Palvelu on vaivaton ja säästää tehokasta työaikaa.
Kysy lisää ›

Oikeaan aikaan oikeassa paikassa! Kuljetuspalvelumme toimittaa vuokrakaluston työmaalle juuri silloin kun tarvitset. Meiltä löytyy kalustoa pakettiautosta järeisiin kuorma-autoihin ja monenlaisia kuormausnostureita, joten voimme kuljettaa työmaille käytännössä mitä vain.
Kysy lisää ›

Toimivan työmaan takana on toimiva suunnitelma! Meiltä löytyy ammattilaiset suunnittelemaan työmaan sähköistys, valaistus, lämmitys, pölyn- ja kosteudenhallinta sekä putoamissuojaus. Autamme lisäksi kaluston mitoituksessa, valinnassa ja asennuksessa.
Kysy lisää ›

Joskus rapatessa roiskuu, mutta se ei haittaa! Puhdistamme ja huollamme koneet ja laitteet pesuhallissamme aina vuokrauksen jälkeen.
Kysy lisää ›