Skip to main content

Lehto-Rent etsii vakituiseen työsuhteeseen vuokraamotyöntekijää Oulun vuokraamoon.

Lehto-Rent on ammattirakentajia palveleva rakennuskonevuokraamo, jolla on toimipisteet Tuusulassa ja Oulussa.

Toimenkuvasi:

Pääasiallinen työ on huolehtia, että koneet ja laitteet ovat vuokrauskunnossa (puhdistus ja pienhuollot), jotta asiakkaamme saavat laadukkaita työkoneita käyttöönsä. Kokemus erilaisista työkoneista / sähkötöistä on eduksi tässä työssä sekä kokemus rakennusalalta helpottavat tehtävän omaksumista. Tehtävään kuuluu myös lähtevien tavaroiden keräystä sekä palautuvien vuokratuotteiden tarkastukset. Tässä työssä tärkeää on olla huolellinen ja numero tarkka. Tavaroiden toimitukset työmaille on myös osa työtäsi, joten asiakaspalvelu henkisyys on myös tärkeää. Hakijalla tulee olla vähintään B-luokan ajokortti.

Toivomme sinulta:

-aikaisempaa kokemusta työkoneiden käytöstä / huoltamisesta

-oma-aloitteisuutta, organisointitaitoja sekä itsenäistä työskentelyotetta

-perustason IT-taitoja

-trukilla ajokokemusta

-rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan

-suomen kielen taitoa

Haemme vakinaista työntekijää, joka on varustettu reippaalla asenteella. Työaika ma-pe 7:00-15:30.

Tarjolla mielenkiintoinen ja monipuolinen työ kehittyvässä yrityksessä. Meillä on monipuoliset henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntaetu sekä lounasetuus. Lisäksi kattavat työterveyspalvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Kuittinen 040 773 2415

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 4.7.2021 mennessä osoitteeseen petri.kuittinen@lehtorent.fi

Kehittyvänä ja kasvavana vuokrausalanyrityksenä haemme tiimiimme jatkuvasti uusia työntekijöitä. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä juuri sinulle sopivaa työtehtävää, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Avoimen hakemuksen täyttäminen ei velvoita sinua mihinkään.

    Ota

    YHTEYTTÄ

    Lisää liitteet :